Bijwerkingen 4033

Bijwerkingen van Ligandrol LGD4033

Feiten over Ligandrol LGD4033?

Ligandrol LGD4033 is absoluut veiliger en schoner dan veel andere niet-goedgekeurde prestatieverbeterende producten.

Het idee achter SARM's zoals Ligandrol LGD4033 is eigenlijk dat ze een breed scala aan voordelen bieden met weinig tot geen negatieve effecten. Maar aangezien dit een van de krachtigste SARM's is, moet het voorzichtig worden gebruikt.

Wat zijn de bijwerkingen van Ligandrol LGD4033?

Uit huidige fase 1-onderzoeken blijkt dat 22 mg per dag veilig is en goed wordt verdragen door het lichaam.

Dit is tweemaal de aanbevolen dosis, dus het is waarschijnlijk dat Ligandrol geen grote of zelfs merkbare bijwerkingen zal hebben. Sommige mensen melden dat ze zich de eerste paar dagen duizelig voelen en milde spijsverteringsproblemen hebben.

Het grootste risico van het gebruik ervan is dat het testosteron verlaagt. Omdat SARMs Ligandrol werkt door androgeenreceptoren te activeren, hoeft het lichaam op natuurlijke wijze niet zoveel testosteron te produceren als het deze SARMs gebruikt.

De meeste mensen die Ligandrol LGD 4033 SARM's gebruiken, ervaren uiteindelijk een daling van de testosteronniveaus, wat vooral een probleem is voor mannen. Na meer dan 3 maanden Ligandrol LGD-4033 te hebben ingenomen, klagen sommige mensen over hoofdpijn en een droge mond.

 

Veilig beheer van LGD4033

Volg de onderstaande instructies en contra-indicaties wanneer u dit supplement gebruikt, voor de veiligheid van uw gezondheid.

  • Mannen zouden er niet meer dan 8 weken of ongeveer 2 maanden over moeten doen, en vrouwen en beginners niet meer dan 4-6 weken of anderhalve maand.
  • Volg het etiket voor hoeveel u moet innemen.
  • Wanneer u Ligandrol LGD4033 of een ander SARM-supplement gebruikt, moet u in perfecte gezondheid verkeren en geen andere medische aandoeningen hebben.
  • Wanneer u LGD4033 gebruikt, kunt u het beste niet veel alcohol drinken. Voor maximale veiligheid is het het beste om zo min mogelijk alcohol te consumeren.
  • Het wordt vooral gebruikt door sporters die in goede gezondheid verkeren.

 

Conclusie

Ligandrol LGD4033 wordt aanbevolen voor mensen die de risico's van anabole steroïden willen vermijden. Maar in tegenstelling tot steroïden heeft het alleen voordelen en geen negatieve bijwerkingen die vaak bij steroïden voorkomen.

De effecten van deze SARMs verschijnen snel en duren lang nadat u ermee bent gestopt.

Terug naar blog