Koop geen SARMs, in 2021, voordat je dit leest!

Koop geen SARMs, in 2021, voordat je dit leest!

 

Wat zijn de meningen over SARM’s?

SARMs zijn het meest effectieve wat ik heb geprobeerd na steroïden!

Je optimaliseert de stroom van overtollige calorieën en verandert ze in droge spieren, zeer droge spieren!

SARMs-supplementen zijn zeker niet op het niveau van anabole steroïden, maar ze leveren wel degelijke resultaten op, met minimale tot niet-negatieve bijwerkingen.

Het duurt ongeveer 2 weken voordat je veranderingen in de spiegel ziet.

Het goede is dat je SARMs voor een specifiek doel kunt gebruiken, als je 2 tot 3 kilo spiermassa wilt winnen, is het heel goed mogelijk om dit in ongeveer 6 weken te bereiken!

Ik weet dat het onrealistisch klinkt, maar SARM's richten zich selectief op de androgeenreceptoren op basis van hun doel en zijn 3 keer meer anabool dan steroïden, wat betekent dat ze onmiddellijk na inname beginnen te werken. 

SARM's richten zich zo specifiek op de juiste androgeenreceptoren, dat ze tegenwoordig in het geheim worden gebruikt door topsporters.

De meest recente atleten die met SARMs zijn gevonden, zijn:

 • Alexander Povetkin - Heavyweight Boxer, en Anthony Joshua's kanshebber voor de wereldtitel 2018. Positief getest op Ostarine MK2866, SARM voor verhoogde kracht en explosiviteit, evenals voor het versterken van gewrichten en botten.
 • Jarrel Miller - Zwaargewicht bokser en Anthony Joshua tegenstander voor de wereldtitel van 2019. Positief getest op Cardarine (Cardarine GW501516), SARM voor gewichtsbeheersing, vetverbranding en extreem uithoudingsvermogen en explosiviteit.
 • Nate Diaz - UFC-kampioen 2019, positief getest voor Ligandrol LGD4033, de beste SARM om spiermassa te vergroten en blessures te voorkomen door bot- en spierstructuur te versterken. 
 • Ricky Gerard - CrossFit-kampioen voor 2017, positief getest op Testolone RAD140, SARM ontwikkeld als alternatief voor het anabole hormoon Testosteron en Cardarine (Cardarine GW501516), SARM maakt het lichaam vatbaarder voor het verbranden van vet en het gebruik van vetopslag.

Door hun selectiviteit kun je met het juiste SARM-product de spiervezels aanpassen om met meer gewicht te trainen.

Je kunt de ontwikkeling van de spieren stimuleren en deze steviger en meer uitgesproken vormgeven.

Als je naar de spiegel kijkt, zie je de scheiding en vormgeving van de spiervezels die er nog niet eerder waren. Het belangrijkste is dat je spieren er niet alleen mooi uitzien, maar ook veel beter functioneren.

сарм мение imusclebg

 

Hier is een speciale vragenlijst voor je, deze zal helpen het juiste product te kiezen op basis van wat je met SARM-supplementen wilt bereiken.

U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen op +31627851004 voor meer vragen, en ons een bericht sturen via WhatsApp.

Lees hieronder verder en je zult absoluut alle positieve en negatieve punten begrijpen en vooral, je zult de meningen zien van mensen die al SARM-supplementen hebben gebruikt.

Voor het gemak hebben we ons artikel gestructureerd, en als je geen tijd hebt om alles te lezen, kun je benadrukken wat jou interesseert:

 Hoe zullen SARMs je helpen met jou doelen?

Het belangrijkste voor jou bij het gebruik van een product als SARMs, is om te weten wat je wilt bereiken: 

 • wil je sneller worden en meer uithoudingsvermogen krijgen.
 • Verbeter je slagkracht en beweeglijkheid van de gewrichten bij vechtsporten.
 • Of gewoon de spiermassa vergroten en vet verbranden.

 Als je eenmaal duidelijk weet wat je wilt bereiken, wordt het aanbevolen om jezelf ook vertrouwd te maken met de SARM-supplementen, en meer precies hoe ze kunnen geven wat je nodig hebt.

Dus wat zijn SARMs? Dit zijn selectieve androgeenreceptormodulatoren ...

 

Het is vrij moeilijk om het te onthouden of te begrijpen, we zullen kijken naar de betekenis van elk woord.

 

 • Selectief - Binnenkort ontwikkelen SARMs zich als vervangers voor anabole steroïden bij hormoontherapie. Het doel van SARM-supplementen op dit gebied is om een ​​gepersonaliseerde methode van hormoontherapie mogelijk te maken:

weefsels die het doelwit van de therapie zijn, zullen bijvoorbeeld reageren zoals ze zouden doen met anabole steroïden, maar SARM's hebben geen invloed op secundaire organen, kleine geslachtsorganen. en zal bijwerkingen besparen.

 • Androgeenreceptormodulatoren - Androgenen zijn mannelijke hormonen, zoals testosteron, die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van mannelijke kenmerken. De androgeenreceptoren zelf bevinden zich in veel cellen en weefsels, zoals spierweefsels, en zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het voortplantingsvermogen, het bewegingsapparaat, het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Dit betekent dat SARM-supplementen de werking van hormonen stimuleren, zoals testosteron in androgeenreceptoren, en spierweefsel modelleren of veranderen.

Nadat we hebben verduidelijkt wat SARM's zijn en hoe ze werken, zullen we kijken welke doeleinden het meest worden gebruikt.

De beste SARMs voor spiermassa met een effect tot wel 6 weken

Wil jij je spieropbouw tot het absolute maximum ontwikkelen?

Om je spiervezels te stylen, met uitgesproken massa en volume dat je kleding vult?

Als het antwoord JA is, lees dan verder om erachter te komen welke SARMs-combinaties het beste voor jou zijn.

Welke stack levert de snelste resultaten op voor een beginner?

Laten we eerst verduidelijken wat we bedoelen met een beginner.

Je kunt jezelf als een beginner beschouwen als je nog nooit SARM of andere Androide- producten, zoals steroïden of pro-hormonen, heeft gebruikt. Dit maakt je androgeenreceptoren extreem gevoelig voor alles wat nieuw is.

Het is jou taak om maximale resultaten te behalen met minimale hoeveelheden chemicaliën!

 Nadat we dit hebben verduidelijkt, gaan we verder met de SARM-stack zelf.

De SARM-stack Ostarine MK2866, Ibutamoren MK677 en Ligandrol LGD4033 is ongetwijfeld onze meest populaire stack voor beginners. Het zal in staat zijn om je spiermassa te laten groeien met een onrealistische, +- 6 kilogram in minder dan 6 weken.

Het beste is dat de ontwikkeling van spiervezels permanent is en niet meer dan 2 kilo zal worden - glycogeen geaccumuleerd of zoals we zeggen in de sportschool 'waterretentie'. Dit betekent dat je ten minste 77,3% van je prestatie kunt behouden.

Dit is natuurlijk niet alles om de individuele positieve punten van elk product te zien, waarmee het bijdraagt ​​aan je onderstaande doelen.

Ostarine MK2866

Ideaal voor het herstellen en behouden van spiermassa. De belangrijkste functie is om het lichaam te beschermen tegen verwondingen door spiervezels te versterken, gewrichten en weefsels te versterken.

imuscle sarms - ostarine muscle tissue

Dit maakt het de perfecte SARM voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, droge spiermassa.

Ostarine verhoogt ook kracht en explosiviteit, dus het wordt veel gebruikt in vechtsporten zoals boksen, kickboksen, Braziliaans JiuJitsu, Sambo, Judo en in het algemeen MMA.

Bekijk informatie over Ostarine MK2866 in detail

Ligandrol LGD4033

Dit is een van de beste SARM- producten om in een mum van tijd spiermassa en kracht met een hoog volume te vergroten.

Ligandrol is een SARM die de spiermassa verhoogt en vrij vaak lijkt op steroïden van het kaliber van Dianabol.

 

imuscle sarms - ligandrol muscle tissue

Het verschil is dat Ligandrol selectief werkt en geen invloed heeft op kleine organen, terwijl Dianabol snel hormonale onevenwichtigheden en tal van ongewenste bijwerkingen veroorzaakt.

 Bekijk de informatie op Ligandrol LGD4033

Ibutamoren MK677 (Nutrabol).

We zijn bij ieders favoriet gekomen, zijnde een beginner of een professional! Ibutamoren MK677, ook bekend als Nutrabol.

ibutamoren mk677 imuscle sarms tissue muscle

Dit is de SARM die de productie van groeihormoon verhoogt, de diepe slaap van de gebruiker verbetert en de hypofyse stimuleertte om tot 300% meer HGH te produceren.

Al tijdens de eerste 7 dagen van inname wordt een grotere hoeveelheid spieren opgemerkt vanwege de enorme glycogeenreserves die Ibutamoren levert.

Ibutamoren MK677 is een SARM die in staat is om de effectiviteit van elk ander product te verhogen dat combineert met 150%, omdat het u de perfecte anabole omgeving biedt voor spiergroei.

Bekijk de informatie over Ibutamoren MK677 eens nader.

Elk van deze SARM-supplementen speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van je spiervezels, kracht en blessurepreventie.

Natuurlijk komt het beste en snelste effect met hun combinatie, maar het individueel innemen van deze SARM's levert ook bevredigende resultaten op!

Als je niet zeker bent van je keuze voor SARM-producten of andere vragen hebt die hiermee verband houden, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen op +31627851004 en ons een bericht sturen op WhatsApp.

Na het bespreken van de optimale beginnersstackl, is het tijd om het niveau te verhogen!

Welke combinaties zijn geschikt voor gevorderden?

Laten we eerst een definitie van geavanceerd formuleren.

Je bent gevorderd als je al SARM of andere Androgene producten hebt gebruikt, zoals anabole steroïden en pro-hormonen. Je hebt aanzienlijk grote reserves aan spiermassa.

 

Als jij dit bent, zullen deze SARM-supplementen je lichaam helpen de genetische barrière te passeren en met de toevoeging van nieuwe, permanente spiervezels.

Laten we eens kijken naar de SARM-stack zelf.

Testolone RAD140, YK11, Ibutamoren MK677, dit is een speciale stack voor gevorderden.

De combinatie van deze SARM-supplementen werkt samen met en remt myostatine (een eiwit dat verantwoordelijk is voor de hoeveelheid spiermassa die van nature in uw lichaam kan worden opgebouwd),

verhoogt je eigen groeihormoonspiegels met maximaal 300% en houdt het lichaam in een goede conditie. anabole modus. 

Kortom, de sfeer die deze SARM-supplementen creëren, is een recept voor 100% succes. =

Visueel merk je een verschil na 7 dagen inname. Je zult een onmiddellijke toename in kracht, spiervolume en het verlangen om te trainen ervaren.

Dit gaat over het volledig veranderen van je genetische structuur, zelfs als je absoluut geen genetisch potentieel hebt om spieren op te bouwen, zal deze combinatie van SARMs je succes garanderen.

 Laten we nu de producten in deze SARMs-stack afzonderlijk bekijken.

 YK11 

Dit SARM-supplement is best interessant omdat het het lichaam genetisch aandrijft om nieuwe spiervezels op te bouwen. YK11 bereikt dit door de myostatine in het lichaam te remmen, die verantwoordelijk is voor het reguleren van de hoeveelheid spiermassa die je kunt dragen. Een vergelijkbare selectiviteit wordt waargenomen bij de Belgian Blue Bulls.

Door manipulatie van myostatine ontwikkelden deze dieren een dubbele spiermassa. Hierdoor kan YK11 de hoeveelheid spiermassa aanzienlijk vergroten, zelfs zonder een strikt trainingsregime.

Bekijk de informatie over YK11MK677

Ibutamoren.

We hebben de functionaliteit van Ibutamoren al besproken in de Beginner Stack. Deze SARM is ook geschikt voor gevorderden omdat het unieke vermogen om groeihormoon tot wel 300% te verhogen de producten waarmee het gecombineerd wordt 3 keer effectiever maakt. De eerste tekenen van het effect zullen worden gezien na 3-4 dagen inname.

 Bekijk de informatie over Ibutamoren MK677

Testolone RAD140 van dichtbij.

Je wilt een alternatief voor testosteron? Dit is het beste dat u kunt krijgen van SARM-supplementen. De naam van deze Testolone RAD140 SARM is welsprekend genoeg.

De anabole tot androgene werking van deze SARM is 90: 1, vergeleken met die van testosteron - 1: 1.

Wat betekent dat? RAD140 is 90 keer anabolischer dan testosteron, met minimale kans op bijwerkingen. De effecten van Testolone zijn snel merkbaar en hoeven niet langer dan 6 weken te worden ingenomen.

 Bekijk de informatie op Testolone RAD140 nader.

Neem contact met ons op als u nog steeds twijfelt over het kiezen van de juiste producten. Rechtstreeks op +31627851004 via Whatsapp.

Beste Sarm voor snel gewichtsverlies zonder jojo-effect

Dit is een behoorlijk pakkend onderwerp, aangezien er veel producten op de markt zijn die snelle effecten, gewichtsverlies zonder dieet en tal van absurde beweringen die je wilt horen en geloven, maar de waarheid beloven is anders ...

 

imuscle sarms uk fat guy burning fat 

Laten we één ding verduidelijken. Er is GEEN magische pil om af te vallen, waarmee je kunt niets doen en een bevredigend resultaat behalen.

De meeste producten voor gewichtsverlies die je dit 'ALTIJD'-effect geven, zijn diuretica. Ze zorgen ervoor dat je lichaam uitdroogt en daardoor kun je in een paar dagen 4 tot 6 kilo afvallen.

Dit zijn tenslotte vloeistoffen die in het lichaam worden opgeslagen - geen vet. Bijwerkingen kunnen ernstig zijn, zoals bloed- en nierproblemen, of minder ernstig, zoals hoofdpijn en duizeligheid.

Hoe helpen SARM-supplementen precies om snel vet te verbranden?

Het voordeel dat je van hen krijgt, is enorm. De snelheid waarmee je afvalt, kan voor jou storend zijn, maar wees niet bang, het effect is blijvend en je zult het afgevallen gewicht niet terugkrijgen.

Eerst en vooral versnellen SARMs-producten het metabolische proces, waardoor het lichaam calorieën verbruikt met maximale efficiëntie. Op die manier is de kans om extra kilo's kwijt te raken bijna nihil.

SARMs-producten blokkeren ook (niet volledig) de functie van het lichaam door overtollige calorieën te verzamelen in de vorm van vet. Dit betekent dat je veel energie hebt die je kunt gebruiken voor cardio en je resultaten kunt verdrievoudigen.

SARM-supplementen houden het lichaam in een perfecte vetverbrandingsmodus van 3 tot 4 kilo gedurende 6 weken inname, ze zijn redelijk haalbaar.

Er zullen resultaten zijn, maar jij bent degene die afhankelijk is van de kracht van hun effect! Als je hulp nodig hebt bij je keuze, aarzel dan niet om ons rechtstreeks te contacteren op +31627851004 of stuur ons een bericht op.

Welke SARMs-stacks zijn het beste om af te vallen?

Met welke combinatie kan ik het vet het snelst verliezen?

De SARMs-supplementen die je voor dit doel moet nemen, helpen om snel vet te verbranden en je spieren te verfijnen.

Voor de beste resultaten raden we aan om een ​​lage calorie-inname te houden, aangezien de belangrijkste bron van calorieën eiwitten zijn.

Voldoen aan dit regime, zonder SARM-supplementen, zullen er nogal wat minpunten zijn.

 • Je zult je moe en gedemotiveerd voelen,
 • Extreem geïrriteerd. Je hebt geen zin in een training.

 Het ergste is dat wanneer je een caloriearm dieet volgt, je lichaam na een week in een staat van zelfopslag gaat, je metabolisme vertraagt ​​en je resultaten geleidelijk afnemen.

Als je stopt en normaal gaat eten, kan het lichaam de stofwisselingsprocessen niet snel genoeg versnellen en het resultaat is een zogenaamd jojo-effect.

En wat gebeurt er als je SARMs-supplementen toevoegt?

Simpel gezegd richten ze zich selectief op de problemen die we hebben beschreven. Ze ondersteunen je stofwisseling bij hoge snelheden en hierdoor verlies je dubbel zoveel gewicht.

Ze houden je lichaam in anabole modus en voorkomen dat je spieren verdwijnen. En bovenal heb je een hoog energieniveau en kun je gemakkelijk gewichten heffen of cardio doen.

Combinaties met 100% gegarandeerd effect zijn Cardarine GW501516, Andarine S4, Ostarine MK2866 en Ibutamoren MK677.

We zullen deze producten nu van dichtbij bekijken om de meest geschikte combinatie van SARM-supplementen voor jou te kiezen.

Cardarine GW501516 (Endurabol)

Of zoals sommigen het noemen ''The King of Cardio ''! Waarom is de koning van cardio? Cardarine is een unieke SARM die werkt met de 2 soorten spiervezels die je in je lichaam hebt. Degenen die verantwoordelijk zijn voor kracht en explosiviteit. Stel je een sprinter, bokser of Crossfitter voor. Dit zijn atleten die explosiviteit en kracht nodig hebben

 Cardarine GW501516 verhoogt de stroom van zuurstof en bloed naar de spiervezels, wat je op zijn beurt een instroom van energie geeft die je kunt richten bij een hoge impact, zware voorwerpen optillen, sprinten en meer.

Cardarine helpt ook om de afbraak van vet te vergemakkelijken en het te gebruiken als een energiebron voor het lichaam. Dit kenmerk, gecombineerd met de explosiviteit en de kracht waarmee het de spieren oplaadt, verleent de spiervezels een enorm uithoudingsvermogen.

Je kunt lange cardiotraining doen zonder dat je je bijna vermoeid voelt. Dit is een van de belangrijkste methoden waarmee deze SARM het vet zal vernietigen.

 Deze SARM is behoorlijk effectief, lees hier meer over Cardarine GW501516.

 Andarine S4

 SARM dat lijkt op de actie van Anavar! Maar Andarine heeft ook een geheim wapen ...

Naast het in een anabole modus houden van je lichaam waardoor je spiermassa kunt behouden bij een calorietekort of spiermassa kunt vergroten, voor het geval je genoeg calorieën hebt, doet Andarine iets veel interessants.

Deze SARM blokkeert het vermogen van het lichaam om overtollige calorieën naar vetophopingen te leiden.  Andarine voorkomt dat het vetgehalte wordt verhoogt en leidt calorieën om naar spierweefsel, waardoor atrofie (verdwijning) bij lage calorieën wordt voorkomen en hypertrofie (groei) wordt gestimuleerd.

 Deze SARM is behoorlijk onderschat, je leert meer over Andarine S4.

 En welke SARM-supplementen zijn geschikt voor atleten?

Het is een feit dat de markt van bodybuilder-supplementen oververzadigd is en er veelbelovend en indrukwekkend uit probeert te zien. Zoals wanneer ze op straat lopen en de grond onder hen barst, of respect wekken met hun grote armen en enorme nek ...

Maar zijn er SARMs-supplementen voor degenen onder ons wie geeft er de voorkeur aan om grote biceps te vervangen door strakke, soepele en effectieve spieren?

 

imuscle uk mma fighters ufc 2020 sarms

Voor degenen onder ons die liever explosief en mobiel zijn dan onhandig?

Voor degenen onder ons die duurzaam en in uitstekende staat willen zijn, in plaats van eruit te zien als een wassen beeld zonder enige efficiëntie?

 Voor wie kwaliteit verkiest boven kwantiteit. We hebben het over jullie allemaal martial arts-atleten!

 Je weet waarschijnlijk dat Alexander Povetkin (legendarische zwaargewicht bokser) enige tijd geleden positief was getest op het gebruik van een niet zo populair medicijn, MK2866 Ostarine.

Je moet hebben gehoord van Nate Diaz (een van de beroemdste vechters in de UFC), zijn dopingtest kwam positief uit voor Ligandrol LGD 4033.

Of de tegenstander van de wereldberoemde Anthony Joshua, Jarl Miller, die werd betrapt met Cardarine GW501516?

We vragen ons af of vechters van deze rang de dingen aan het toeval overlaten?

Don't zo denken ... Het is voor iedereen duidelijk dat zij en hun gespecialiseerde teams alleen de beste en de beste werk zou kiezen.

Er zijn nogal wat andere grote namen in de vechtwereld die zichzelf hebben toevertrouwd aan supplementen, maar we zullen niet alles noemen.

Laten we tot op de bodem uitzoeken - wat zijn die SARM-supplementen die u helpen in de ring en bijna niemand praat erover? 

Waarom blijven ze in de schaduw?

We verdelen de producten in 3 categorieën: kracht en spier, explosiviteit, conditionering en herstel.

Kracht en spiermassa

Er zijn twee hoofdproducten die worden gebruikt door atleten, vooral diegenen die betrokken zijn bij vechtsporten en dat zijn Ostarine MK2866 en Ligandrol LGD4033.

De functie van de 2 SARM-supplementen is vergelijkbaar. Ze zijn gericht op het vergroten van kracht en spiermassa zonder waterretentie, wat belangrijk is voor naleving van de categorie.

Uniek aan deze 2 producten is dat ze ook de botstructuur, gewrichten en pezen versterken. Hierdoor wordt de kans op letsel drastisch verkleind en blijft de mobiliteit behouden.

 Je kunt hier meer lezen over Ostarine en zijn functionaliteit, en hier over Ligandrol.

Explosiviteit en conditie 

"Het gaat er niet om hoe hard je slaat. Het gaat erom hoe hard je geraakt kunt worden en vooruit kunt blijven gaan. Hoeveel je kunt hebben en vooruit kunt blijven gaan!" - Sylvester Stallone (Rocky)

Het SARM-supplement Cardarine GW501516 verbetert het uithoudingsvermogen en de kracht van spiervezels na de eerste inname. Wat betekent dat je een uur na je eerste inname sneller, leniger en hoopvoller bent.

Cardarine bereikt dit door de zuurstof- en bloedstroom naar type 1 en 2 spiervezels te verbeteren. Dit maakt je direct effectiever. Op deze manier kun je jou lichaam optimaliseren en op volle snelheid werken zonder vermoeid te raken.

Je kunt hier meer lezen over Cardarine en zijn functionaliteit.

Herstel

Je herstelt het lichaam door middel van voeding en vooral door te slapen. Diepe slaap is het signaal naar je lichaam om groeihormoon te produceren, dat daadwerkelijk helpt bij het herstellen van micro-breuken in spiervezels en trauma.

Het echte groeihormoon is een dure luxe die niet iedereen zich kan veroorloven. Het Sarm- supplement Ibutamoren MK677, een vervanger voor synthetisch groeihormoon, komt te hulp.

Ibutamoren stimuleert de hypofyse in je lichaam en zorgt voor een toename van 300% in de eigen productie van groeihormoon. Hierdoor heb je een enorme voorsprong in het herstelproces, minder slaap nodig en meer tijd voor trainingen! 

Zijn er meningen over SARMs van echte gebruikers?

Deze vraag lijkt je misschien vreemd, maar veel van de informatie op internet is gemanipuleerd door marketeers.

Het is om deze reden dat veel mensen denken dat marketeers zelf reviews voor hun producten schrijven ...

De meesten hebben helemaal gelijk, veel marketeers schrijven zelf reviews voor hun SARMs-supplementen omdat de mening van iemand anders zoals jij die dit product heeft gekocht het belangrijkste is dat kan laat je het ook kopen.

Daarom hebben we een open groep opgericht waarin onze klanten hun mening over SARM-supplementen bespreken.

Meningen zijn zowel positief als negatief. Het zijn deze SARMs-meningen die voor jou en je keuze het nuttigst kunnen zijn.

We kunnen je ook helpen om contact met ons op te nemen als je nog steeds twijfels hebt, rechtstreeks op +31627851004, of bericht ons via Whatsapp. Of sluit je gewoon aan bij de SARM-groep en kijk wat alle anderen ervan vinden.

Hoe een SARMs-cycle te doen voor het beste en snelle effect

Veel winkels en detailhandelaren waar je SARMs-supplementen kunt kopen, adviseren om producten te nemen voor een cyclusduur van 3 tot 4 maanden ...

Dit is krankzinnig en de enige reden waarom de cyclus zo lang is, is dat je meer koopt dan je nodig hebt. Noch je zult profiteren van zo'n lange cyclus, noch zal het een beter effect hebben en nu zullen we vertellen waarom ... 

SARMs-supplementen interageren met androgeenreceptoren, wat automatisch betekent dat als de androgeenreceptor zelf verzadigd is, het er niet toe doet hoeveel of hoelang je de SARM-supplementen gebruikt, het effect is nihil.

We raden aan om SARM-producten niet langer dan 6 weken te gebruiken met verplichte minipauzes. 

Wat is een mini-breaks? In dit geval volgt na een cycle van 6 weken minimaal 3 weken rust (dwz ½ van de tijd die in een cycle wordt doorgebracht). Op deze manier blijft de functionaliteit van de androgeenreceptoren behouden en worden maximale resultaten behaald met een minimale opnametijd.

Dit minimaliseert het risico op bijwerkingen en, belangrijker nog, behoudt de functionaliteit van de androgeenreceptoren. 

Maar elke SARM is specifiek en sommige producten kunnen langer worden gebruikt. Bekijk hier de cycle suggesties voor elk product of stel je vragen rechtstreeks op +31627851004 of stuur ons een bericht via Whatsapp.

Welke bijwerkingen kun je verwachten?

De meest gestelde vraag voor ons is - `` Onderdrukt SARMs de productie van testosteron '' en het korte antwoord op deze vraag is NEE.

SARMs werken selectief zonder de voortplantingsorganen te beïnvloeden en veroorzaken daarom geen hormonale onbalans.

Bij lange cycli of een overdosis SARM's kan je lichaam je vrije testosteronniveaus verlagen (degene die al is aangemaakt) vanwege het feit dat SARM's een rol spelen bij het bezetten van de receptoren. 

Dit heeft echter geen invloed op de functie van de testesticals om testosteron te produceren. 

Wanneer de SARMS-cyclus is voltooid, keren de vrije testosteronniveaus binnen 2 weken terug naar normaal.

Er zijn ook meer specifieke en krachtige SARM-producten, zoals YK11, die een andere moleculaire structuur hebben en meer onderdrukking kunnen veroorzaken. 

Er zijn andere soorten SARM, zoals Cardarine en Ibutamoren, die absoluut geen effect hebben op testosteron.

Oorsprong en kwaliteit van SARMs

Veel marketeers verklaren verschillende oorsprong van hun SARM-producten, en om die reden zie je de gebruikelijke 'inspirerende' inscripties: 

 • MADE IN UK
 • MADE IN US
 • MADE IN GERMANY
 • MADE IN EUROPE

De waarheid is dat 95% van alle farmaceutische productie wordt feitelijk gemaakt, dat wil zeggen gesynthetiseerd en verworven in Azië.

Ja ... Gewoon omdat het economisch levensvatbaar is, omdat er een grotere productiecapaciteit, uitrusting en technische kennis is. 

De volgende stap of zogenaamde `` MADE IN '' is het proces van tabletteren, inkapselen, blaren, verpakken en meer.

Deze processen zijn definitief en hierdoor kan de handelaar beweren dat het product zelf op de juiste plaats is gemaakt. Maar de waarheid is dat het daar gewoon verpakt is.

We testen onze batches voordat ze in geregistreerde laboratoria worden verkocht:

 • Cardarine-test
 • Ostarin-test
 • Ibutamorne-test
 • Ligandrol-test
 • Andarin-test
 • Testolon-test
 • YK11-test

Conclusie

 • Echte SARM-supplementen werken absoluut!
 • Het visuele effect van de meeste SARM's is te zien na 7 dagen gebruik 
 • SARM's zijn niet op het niveau van anabole steroïden, maar ze hebben weinig tot geen bijwerkingen.
 • Er is een toenemend gebruik van SARM-supplementen in professionele sportdisciplines.

 Hun belangrijkste voordeel in de fitnessindustrie is een snellere gewichtstoename en vetverbranding. Hun toegenomen gebruik in professionele sportdisciplines is te danken aan hun snelle actie en hun korte halfwaardetijd. Hierdoor kunnen sporters snel hun doelen bereiken en doping vermijden.

 Sarms zitten zeker niet op het niveau van anabole steroïden, maar ze hebben nauwelijks tot geen bijwerkingen. Hierdoor zijn ze geschikter voor sporters en mensen die gewoon zo snel mogelijk fitnessdoelen willen bereiken met minimale effecten op de hormonale balans van het lichaam.

 

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen op +31627851004 en ons een bericht sturen op Whatsapp.

 

Terug naar blog