Bijwerkingen van het gebruik van PCT SARMs

Bijwerkingen van het gebruik van PCT SARMs

Postcyclustherapie is een fundamenteel proces dat mensen doorlopen na het beëindigen van een cyclus met SARMs. Het doel is om uw lichaam weer in de normale toestand te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Nadat de SARMs cyclus is afgelopen, begint de gebruiker met zijn postcyclustherapie, die 30 tot 45 dagen kan duren.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van PCT SARMs?

PCT/postcyclustherapie/bijwerkingen kunnen een groot probleem zijn voor iedereen die betrokken is bij fitness of gewichtheffen, vooral als er steroïden bij betrokken zijn. In dit artikel bespreken we enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van PCT en hoe deze te behandelen.

PCT is een korte kuur met SARMs die wordt gevolgd na het beëindigen van een cyclus met SARMs producten met als doel de normale testosteronniveaus in het lichaam te herstellen. Dit kan bijwerkingen helpen voorkomen die verband houden met lage testosteronniveaus, zoals spierbeschadiging, depressie, verlies van erectie en andere.

Wat gebeurt er als PCT niet wordt ingenomen?

In het beste geval verlies je de winst waar je zo hard voor hebt gewerkt. Nog erger? Nadat de cyclus is afgelopen, blijven uw hormoonspiegels wekenlang uit balans. Dit kan gynaecomastie, acne, erectieproblemen en zelfs hoge bloeddruk veroorzaken.

Na het nemen van SARM's is PCT erg belangrijk.

Tijdens het gebruik van SARM's voorkomen androgeenreceptoren dat testosteron zich aan androgeenreceptoren bindt. Daarom heeft uw lichaam, als u SARM's gebruikt, niet zoveel testosteron nodig, omdat de receptoren al vol zijn. Hierdoor wordt een signaal naar de hersenen gestuurd dat er al voldoende testosteron in het lichaam aanwezig is. Dit proces kan ertoe leiden dat het lichaam 'doet alsof' het voldoende testosteron heeft, omdat de niveaus ervan niet zullen afnemen en het testosteron zich niet aan de androgeenreceptoren zal binden, maar het lichaam zal denken dat het het niet nodig heeft.

Dit is de reden waarom de meeste mensen niets voelen en geen bijwerkingen hebben als ze zich in een SARM-cyclus bevinden.

Hormonale disbalans

Wanneer hormonen niet goed werken, kan dit leiden tot: verhoogde oestrogeenspiegels. Ze kunnen leiden tot:

  • gynaecomastie
  • hyperemotionaliteit
  • vetophoping
  • spierverlies en het vasthouden van water
  • Lagere testosteronniveaus. Kan leiden tot:
  • lethargie
  • verlies van spiermassa

Waar PCT kopen in Spanje?

Vergroot uw kracht en bereid u voor op het opbouwen van serieuze spiermassa met de 100% legale steroïde alternatieven bij Imuscle. Herstel uw lichaam en transformeer uw lichaamsbouw met ons speciale bulkassortiment, samengesteld om u te helpen snel spiermassa op te bouwen.

Samenvatting

De alles-in-één PCT is ontworpen en ontwikkeld om het lichaam te helpen herstellen na een cyclus van steroïdesupplementen of SARM's. Postcyclustherapie met SARM's heeft tot doel het lichaam sneller te laten herstellen, de testosteronniveaus te verhogen en het risico op bijwerkingen te verminderen.

Terug naar blog