Refund policy

Zodra je niet tevreden bent met een aangekocht product, kan het product worden teruggestuurd voor een terugbetaling van het volledige aankoopbedrag, minus verzending en verwerkingskosten. Producten kunnen alleen worden teruggestuurd als ze ongeopend en gesealed zijn.

Voor alle retouren geldt er een periode van 14 dagen om producten aan ons te retourneren. Deze 14-dagen gaan in vanaf het moment dat de bezorger het pakket bij jou heeft afgeleverd. Na een aanvraag te hebben ingediend zal onze klantenservice contact opnemen ter instructie van het retourproces. De producten dienen te worden teruggestuurd binnen 5 dagen nadat de klantenservice dit proces in gang heeft gezet. Retourkosten zijn voor de koper en niet voor iMuscle.

Zijn er vragen met betrekking tot het retourneren van producten? Neem dan contact op met ons via het contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Er zullen geen vergoedingen gegeven worden voor producten die verloren gaan tijdens het transport/verzending, eveneens als het ingevoerde adres incorrect is.

Er gelden geen vergoedingen/geldteruggave voor andere redenen..

OPMERKING: Als de terugbetaling wordt uitgevoerd, worden administratiekosten van € 50 in rekening gebracht. Als uw bestelling minder dan € 50 is, brengen wij u het verschil niet in rekening. Als uw bestelling meer dan € 50 bedraagt, wordt het verschil binnen 2-10 werkdagen teruggestort op uw rekening, afhankelijk van hoe lang het duurt voordat de bank of de kaartbetalingsprovider de terugbetaling op uw rekening heeft verwerkt.

Company used vivawallet payments registered is with :

Company information:

imuscle ltd
23 Garland road
Weldon
NN17 3FN
United Kingdom

English en