Shipping policy

Verzendgegevens Nederland

Alle bestellingen worden verwerkt op de dag dat ze worden ontvangen en de volgende werkdag worden ze verstuurd. Alle bestellingen naar Nederland worden verzonden via PostNL of DHL en levering wordt verwacht binnen 1-3 werkdagen vanaf de dag dat de bestelling is voltooid (geplaatst). Hiervan zult u een track & trace code ontvangen, zodat u uw bestelling kunt volgen Mocht u uw artikel niet binnen die tijd hebben ontvangen, stuur dan een e-mail naar imusclenl@gmail.com

Let op: als je op vrijdag bestelt, wordt je bestelling mogelijk pas op maandag (de volgende werkdag) verpakt en verzonden.

Internationale verzendinformatie

Wij verzenden wereldwijd. We kunnen echter niet op de hoogte blijven van alle regels voor sportsupplementen in uw land. Controleer voordat u bestelt of de sportsupplementen die u via onze site bestelt, uw land kunnen binnenkomen. Dit verkleint de kans dat uw bestelling wordt gestopt of in beslag wordt genomen bij douane of grenscontroles.

Verzenden buiten Nederland gebruiken we Royal Mail, DPD, DHL, etc; afhankelijk van de locatie en van welke koeriersdienst de klant de meest efficiënte, snelle en veilige service zal bieden. Alle douanerechten of heffingen bij invoer zijn voor rekening van de klant. Als het pakket aan boord in beslag wordt genomen, bieden we geen restitutie.

Verzending naar Europa kan 3 tot 20 werkdagen duren voordat u uw bestelling ontvangt. De verwachte datum is niet gegarandeerd. We kunnen niet garanderen dat uw pakket binnen de gegeven periodes wordt ontvangen, dus wacht geduldig tot uw pakket arriveert. Houd er ook rekening mee dat voor internationale pakketten extra kosten voor douane- of invoerrechten kunnen gelden.

Controleer uw wetten en importregels voordat u een bestelling plaatst bij onze website. Er wordt geen restitutie verleend voor internationale bestellingen die worden vastgehouden, geweigerd door de douane, verloren gaan tijdens verzending of voor bestellingen met een onjuist adres dat is ingevoerd tijdens het afrekenproces. Zodra internationale bestellingen de faciliteit verlaten, is imuscle-sarms.nl niet verantwoordelijk voor de verzending.

Als u geen trackingnummer of referentienummer krijgt voor het verzenden van uw bestellingen, neem dan contact op met nl.imuscle@gmail.com

Als uw pakket naar ons terugkeert, met het product niet open of beschadigd, zullen we de producten min de verzendkosten terugbetalen. Als er problemen zijn tijdens de verzending, neem dan contact op met uw lokale douane

 

English en