Bijwerkingen Andarine s4

Bijwerkingen van Andarine

Expert op het gebied van Andarine S4

Andarine is een SARM genaamd S4. Het is ontwikkeld om osteoporose en spieratrofie te behandelen.

SARMs, wat staat voor "selectieve androgeenreceptormodulatoren", zijn medicijnen die zich binden aan de androgeenreceptor (AR), waar testosteron het meest werkt.

Andarine wordt beschouwd als een perfecte SARM omdat het gemakkelijk oraal te gebruiken is en helpt bij de opbouw van spieren en botten.

Wat zijn de bijwerkingen van Andarine S4?

Andarine S4 is een medicijn dat niet is goedgekeurd en de effecten ervan op het lichaam worden nog onderzocht.

Er wordt aangenomen dat anabole steroïden meer bijwerkingen hebben dan SARMs.

Mensen denken dat SARMs zoals Andarine S4 veiliger zijn dan ze in werkelijkheid zijn, omdat ze de fundamentele wetenschap achter wat ze op bodybuildingblogs lezen niet begrijpen. De bijwerkingen zijn minder uitgesproken, maar de ‘selectiviteitstheorie van SARMs’ wordt nog steeds onderzocht. Met elk product worden klinische onderzoeken gedaan, maar het is bewezen dat steroïden schadelijker zijn dan SARMs.

Zeer zelden delen mensen over de bijwerkingen van het gebruik van Andarine S-4. Als u dit supplement volgens de instructies inneemt en de dagelijkse dosis niet overschrijdt, is het risico op bijwerkingen laag.

Wanneer u de gegeven doseringen inneemt, kunt u er zeker van zijn dat Andarine S 4 veilig is en het risico op bijwerkingen vermindert.

Sommige bijwerkingen van Andarine S4 zijn onder meer verminderd nachtzicht, duizeligheid en milde hoofdpijn. Dit zijn zeer zeldzame bijwerkingen, maar het is nog steeds belangrijk op te merken dat ze zijn opgetreden bij een zeer klein aantal mensen die Andarine S-4 hebben gebruikt. Maar dit is alleen een bijwerking als u langdurig te veel medicijnen gebruikt. Problemen verbeteren meestal na het stoppen van het gebruik.

LH (luteïniserend hormoon) en FSH (follikelstimulerend hormoon) helpen mannen en vrouwen om reproductieve hormonen te produceren, en het stoppen ervan kan ertoe leiden dat de oestrogeen- en testosteronniveaus abnormaal worden. Andarine S 4 stopt de toename van LH en FSH, waardoor een toename van deze hormonen ontstaat.

Over het algemeen verhindert dit product niet dat mensen testosteron of oestrogeen produceren.

Er kunnen bijwerkingen optreden als u een hogere dosis neemt dan aanbevolen. Sommige gebruikers melden ook prikkelbaarheid en milde vermoeidheid. Dit is een volkomen normale reactie in de beginfase van het gebruik van S4 terwijl het lichaam zich aan het aanpassen is.

Het gebruik van een SARMs PCT-product is een gemakkelijke manier om met testosterononderdrukking door S4 om te gaan.

Andarine S4 SARMs gebruiken

Eén van de SARMs-supplementen, Andarine S4, heeft een korte halfwaardetijd in het bloed van ongeveer 5 tot 6 uur. Dit betekent dat de dagelijkse dosis in meerdere kleinere doses moet worden verdeeld, zodat deze de hele dag door werkt.

Elke week moet u Andarine S4 gedurende 5 opeenvolgende dagen innemen en daarna 2 dagen vrij nemen. Dit wordt gedaan om de kans op bijwerkingen te verkleinen.

Als onderdeel van een weekplan kunt u Andarine S4 bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag gebruiken. Zaterdag en zondag kun je er even tussenuit.

Hoe kan ik de Andarine S4 kopen?

U kunt Andarine S4 kopen bij Imuscle. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en al onze producten zijn voorzien van een Good Manufacturing Practice (GMP) certificaat, wat de veiligheid en effectiviteit van onze ingrediënten garandeert.

Bij ons kunt u Andarine tegen de laagst mogelijke prijs verkrijgen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Conclusie

S4 voorkomt ook dat het lichaam zijn eigen testosteron aanmaakt, wat een andere bijwerking is. Dit gebeurt vaak bij stoffen die bekend staan ​​om hun vermogen om zich te binden aan de androgeenreceptor en de aanmaak van je eigen testosteron te stoppen.

Het gebruik van een SARMs PCT-product is een gemakkelijke manier om hiermee om te gaan.

Back to blog